Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Norge nie reaguje na przycisk rozrusznika
Norge nie reaguje na przycisk rozrusznika
Tak dla potomnych , jak w temacie Gutek nie zawsze , a ostatnio częściej nie niż tak reagował na przycisk rozrusznika.Po lekturach wielu opisów i pójściu drogą z tych opisów niczego nie zdziałałem. Powodem był przycisk który na szczęście dało się naprawić. Więc zanim zaczniecie rozbierać, mierzyć napięcia itd warto zacząć od przycisku.
Re: Norge nie reaguje na przycisk rozrusznika
Miałem to samo kiedyś. Co ja się naszukałem przyczyny...
Swoją drogą ten przycisk (jak się go rozbierze) to dosyć delikatna konstrukcja. Taka bardziej ala skutery z dalekiego wschodu.
Swoją drogą ten przycisk (jak się go rozbierze) to dosyć delikatna konstrukcja. Taka bardziej ala skutery z dalekiego wschodu.
Breva 1200
-
- Otrzymał podziękowań: 22 razy