Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Grzane manetki upgrade
-
beton
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Grzane manetki upgrade
Jako, że mam wszystko na pokładzie prócz samych manetek z ogrzewaniem, mam zamiar je zamontować. Proszę osoby, które mają takie fabryczne rozwiązanie w swoim moto, (najlepiej Breva, Norge, ale mogą być inne) o kilka fotek manetek z wyprowadzeniami kabli.
Re: Grzane manetki upgrade
Zdjęć nie podeślę bo nie robiłem.
Sprawa wygląda tak (przynajmniej w dużej Brevi-e):
1. Na lewej manetce masz załączanie grzanych manetek w trzech mocach.
2. Pod bakiem przy główce ramy znajdziesz dwie wolne złączki 2- pin. To jest pod manetki.
3. Zakładasz ori czy tam jakieś inne, podłączasz i działa.
Ja zakładałem turystyczne z oxforda (niestety, albo stety zostało mi niewykorzystane sterowanie do nich i trochę kabli).
Sprawa wygląda tak (przynajmniej w dużej Brevi-e):
1. Na lewej manetce masz załączanie grzanych manetek w trzech mocach.
2. Pod bakiem przy główce ramy znajdziesz dwie wolne złączki 2- pin. To jest pod manetki.
3. Zakładasz ori czy tam jakieś inne, podłączasz i działa.
Ja zakładałem turystyczne z oxforda (niestety, albo stety zostało mi niewykorzystane sterowanie do nich i trochę kabli).
Breva 1200
-
DDBreva
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Grzane manetki upgrade
Potwierdzam. Dokładnie jak pisze juhas.
Ja miałem tak podłączone oxfordy i wszystko działało jak należy.
Breva ma przygotowaną instalację pod manetki.
Pozdro.
Ja miałem tak podłączone oxfordy i wszystko działało jak należy.
Breva ma przygotowaną instalację pod manetki.
Pozdro.