Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Miarka poziomu oleju
-
beton
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Miarka poziomu oleju
Dzień dobry. Jako, że nabyłem moto bez owej miarki, a z termometrem bez cech poziomu proszę posiadaczy Brevy 1100, Norge 1100 o wymiary jak na załączonym zdjęciu. Dziękuję.

Re: Miarka poziomu oleju
Jak nie zapomnę to dzisiaj zmierzę.
U mnie kupiłem też z wkręconym termometrem ale pod kanapą był oryginalny bagnet.
Na termometrze sobie delikatnie naciąłem poziomy.
U mnie kupiłem też z wkręconym termometrem ale pod kanapą był oryginalny bagnet.
Na termometrze sobie delikatnie naciąłem poziomy.
Breva 1200
-
beton
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Słuchaj beton. Jest takie przysłowie "umiesz liczyć licz na siebie"
https://zapodaj.net/plik-mV88xTp1Mw
https://zapodaj.net/plik-mV88xTp1Mw- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 89 razy
Tutaj na forum jakie-takie oznaki życia pojawiają się jak zapytasz o coś z jedynką w dacie z przodu. O Brevę szybciej się dopytasz na fejsie. Tak mi się zdaje.
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, kiedyś V65 Polizia, Breva 750, V35III, NTX 650. Mały blok rządzi.
Dokładnie tak jest.
Przepraszam Szanownego Pytającego, ale wchodzę na forum od wielkiego dzwona i do tego zapominam.
Jeśli aktualne przypomnij się proszę na maila
tjuhass(małpa)wp.pl
Przepraszam Szanownego Pytającego, ale wchodzę na forum od wielkiego dzwona i do tego zapominam.
Jeśli aktualne przypomnij się proszę na maila
tjuhass(małpa)wp.pl
Breva 1200
Dwie kreski na czujniku mierząc od końca:
Ok. 16mm poziom minimum
Ok. 43mm poziom max
Ok. 16mm poziom minimum
Ok. 43mm poziom max
Breva 1200