Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
części do brevy
części do brevy
Witam , potrzebuję waszej pomocy ,mam uszkodzony motocykl breva 750 z 2005 roku , szukam kierownicy, podnóżka i dżwigni sprzęgła ,jestem od niedawna użytkownikiem mam problem z dostaniem tych części , bardzo proszę o wiadomość
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
Re: części do brevy
Nie obrażaj się kolego, ale apel na początek, weź się w garść. Poza podnóżkiem kiera i klamka to są rzeczy standardowe, owszem, trzeba przypilnować fi i długość, ale no naprawdę nie musisz mieć stempla Made in Mandello żeby to jeździło. Klamki możesz kupić obie regulowane, żeby mieć komplet, albo taką sztukę
https://www.ebay.co.uk/itm/315113301244 ... R9zekJ_jZw
oczywiście przesyłka Cię zeżre, ale to tak dla przykładu, ta firma na H sprzedaje do każdej makiny w dobrej cenie - no chyba w dobrej??? I może w Polsce też są, nie wiem, poniuchaj. Generalnie włoska armatura jest powtarzalna w obrębie wielu marek i duża szansa, że używka z Cagivy/Aprilii, może nawet Ducati, podejdzie bez adaptacji.
Do dzieła i powodzenia!
https://www.ebay.co.uk/itm/315113301244 ... R9zekJ_jZw
oczywiście przesyłka Cię zeżre, ale to tak dla przykładu, ta firma na H sprzedaje do każdej makiny w dobrej cenie - no chyba w dobrej??? I może w Polsce też są, nie wiem, poniuchaj. Generalnie włoska armatura jest powtarzalna w obrębie wielu marek i duża szansa, że używka z Cagivy/Aprilii, może nawet Ducati, podejdzie bez adaptacji.
Do dzieła i powodzenia!
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, kiedyś V65 Polizia, Breva 750, V35III, NTX 650. Mały blok rządzi.
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 92 razy
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, kiedyś V65 Polizia, Breva 750, V35III, NTX 650. Mały blok rządzi.
Dziękuję, już sobie poradziłem za nim dostałem odpowiedź z forum, temat zamknięty