Witam forumowiczów!
Jeździłem od kilku lat tylko na 125-ce (Gienek), ale w końcu spełniłem marzenie o posiadaniu Moto Guzzi. Jestem posiadaczem V7 III od marca 2025.
Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Pozdrowienia z Krakowa
-
jurek okinawa
Re: Pozdrowienia z Krakowa
Gratuluję , ślicznosci , rownież sie przymierzam do takiej ,pózniej zapytam o wrazenia z przesiadki na wieksze moto
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 89 razy
Skoro tyle Ci zeszło, znakiem tego coś się zaczyna kasztanić. Nawijaj, co tam ją męczy:> Nas tu nie zaskoczysz, my dobrze wiemy że z czystymi rękami to może inni jeżdżą, ale nie my:>
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, kiedyś V65 Polizia, Breva 750, V35III, NTX 650. Mały blok rządzi.
Póki co tylko kapeć. Ale tak naprawdę, to przygotowuję się do zrobienia serwisu po sezonie i zaciekawiły mnie wątki o regulacji zaworów, oponach i poszukam jeszcze nt. olejów. Raczej chciałem skonfrontować swoje preferencje z tym co wybrałem (np. oleje już mam, ale opon jeszcze nie kupiłem).
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 89 razy
No paru tu jeszcze trwa na posterunku, takich co o oponach wiedzą coś więcej ponad to że są czarne i okrągłe, ale życzliwie podpowiem, że z takimi pytaniami lepiej uderzaj na fejsa, tam użytkowników młodzizny od groma i już oni Ci tam podpowiedzą tak, że zbaraniejesz:)
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, kiedyś V65 Polizia, Breva 750, V35III, NTX 650. Mały blok rządzi.