Cześć,
Witam wszystkich z Gdańska. Obserwuje Was od 3 lat gdy nabyłem V7, ale teraz zdecydowałem się przywitać. Po przygodach z różnymi motocyklami 3 lata temu kupiłem v7. W piątek odbieram V85tt i zamierzam pojawić się na zakończeniu (lub rozpoczęciu) sezonu
Pozdrawiam Adam
Witaj na Forum Moto Guzzi Club Poland!
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Po rejestracji proszę oczekiwać e-mail aktywacyjny. Proszę sprawdzać folder SPAM - czasem tam trafia ów e-mail.
Jeśli masz problemy z zarejestrowaniem się na naszym forum prosimy o kontakt mailowy na adres: rejestracjamgcp@poczta.fm
Witam Z Gdańska
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 76 razy
Re: Witam Z Gdańska
No, dużo zajęcia to kolego nie miałeś, tu jest, mówiąc oględnie, dość kameralnie na tym forum. Tym bardziej życzę spotkania twarzą w twarz z podobnymi sobie dziwolągami, co koniecznie chcą mieć fabrycznie niesprawne motocykle:)
- adamigo otrzymał(a) podziękowania za ten post od:
- kowaskirajd
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, NTX 650
- kowaskirajd
- Podziękował: 51 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Witam też z Gdańska ale na zakończenie się nie wybieram.Adam.
Była Nevada 750 ,Breva 1100 ,teraz jest V 7 lll Rough
taaaaa potwierdzam ;-)
Kolega kupił V85 zeszłego roku. Ale już mu własnie wgrali jakąś nową mapę, i może przestanie gasnąć gdy z górki jedzie..
A czytalem, ze w 2024 v85 dostał wyższą szybę i .. zmienną charakterystykę otwarcia zaworów - szok! Czy to będzie działać....
- adamigo
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 76 razy
O, coś w tym stylu u mnie, jak motor się bujnie przy hamowaniu przodem, to dławi się albo nawet zgaśnie. Ale u mnie mapa tylko w mapniku, bo silnik na ropę i zapłon ma stały - więc jedyna droga ku lepszemu to nawyknąć:)
V50II, V50D, Nevada Orrible 750, NTX 650